Loading...
Loading...

GYM1961

Personal Trainer Barendrecht

Enjoy Being Fit!

Heb jij behoefte aan een 1-op-1 training? Wil jij graag je persoonlijke doel bereiken en je levensstijl voor eens en voor altijd veranderen met professionele begeleiding? Dan ben je bij GYM1961 aan het goede adres!

Realiseer je persoonlijke doelen dankzij personal training bij GYM1961 in Barendrecht. Je kunt deelnemen aan allerlei workouts: zowel indoor als outdoor trainen, een gezamenlijke les of individueel trainen.

Het voordeel van trainen bij GYM1961 is dat je niet binnenstapt in een overvolle sportschool en daardoor beter kan focussen op de training en het behalen van je persoonlijke doel. Of dit voor jou nou afvallen, aankomen, meer zelfvertrouwen, kwaliteit van leven verbeteren of het aanpakken van een blessure is. Jouw persoonlijke doel is onze missie!

MEET DE PERSONAL TRAINERS

Ian Verweijen
Ian VerweijenPersonal Trainer
Mijn naam is Ian Verweijen en ik ben 18 jaar. Al bijna heel mijn leven doe ik aan sport. Mijn passie is daarom om op een zo goed mogelijk en leuke manier mensen zich beter te laten voelen door middel van sport.
33 jaar geleden begon mijn moeder met de eerste sportschool voor vrouwen: Body Perfection. Toen was de HWW-workout ontstaan. Dit concept heb ik overgenomen. Tijdens deze workout verbrand je +-600 calorieën per uur.
Samen met Joost Rozendaal run ik GYM1961. Als wij een afspraak met u maken, dan houden wij ons daaraan. Met veel plezier help ik u graag.

Behaal je fitnessdoelen

Flexibele lidmaatschapspakketten die geschikt zijn voor alle niveaus van training om uw fitnessdoelen te bereiken

GRATIS PROEFTRAINING