Killer body

De juiste manier om af te vallen voor jongeren.

Ook jongeren kunnen last hebben van overgewicht. Dit is niet gezond voor het lichaam. Daarom hebben trainers Ian en Joost een combinatie van een evenwichtig en gezond dieet en een goed bewegingsprogramma. Zo word je slank, fit en gezond.

Eet gevarieerd en gezond. Zeg nee tegen junkfood. Kom achter de computer vandaan, doe aan sport en kies voor een gezonde leefstijl. Zo zal je gemotiveerd raken door de resultaten.

WEERBAARHEIDSTRAINING DIE PAST BIJ JOU

Wij bieden individuele training en duo training  2-op-1 coaching. Omdat fysiek en mentaal weerbaarder worden samengaan, doen we oefeningen die je sterker maken. We gebruiken boksen, elementen uit vechtsport en verschillende bekende methodieken. Een heel eigen pakket wat écht werkt.

Een belangrijk onderdeel is balans en lichaamsbewust zijn. In de weerbaarheidstraining doen we oefeningen die je sterker maken. Je balans trainen, want in balans sta je sterk. GYM1961 zet zich in om jonge mensen te helpen vertrouwen op te bouwen, meer energie te hebben en een gezondere levensstijl aangaan.

De meeste jongeren willen graag zelfstandig zijn en zelf bepalen wat ze doen. Daarom is het extra van belang dat ze weten wat gezond is. Zo kunnen ze zelf de juiste keuzes maken.

Deze training is voor alle jongeren van 16 tot 20 jaar.

Zo word je slank, fit en gezond.

Een evenwichtig dieet en goed bewegingsprogramma. Welkom bij GYM1961!

GRATIS PROEFTRAINING

FOTO’S VAN DE GYM