De dieet beweegclub

Wilt u werken aan uw figuur? GYM1961 biedt een mogelijkheid aan om te werken aan de gezondheid: De Dieet Beweegclub!  Een uurtje sporten, een weegmoment en daarna samen uitgebreid uw voeding bespreken. 

Als u onvoldoende beweegt in de eerste twee jaar na de operatie verliest u niet alleen vetweefsel, maar ook spierweefsel. Dit leidt tot moeheid, zwakte, uitputting en stress. Bovendien wordt het lichaam er niet mooier op. Zorg dus voor voldoende lichamelijke activiteit. De personal trainers van GYM1961 kunnen u hierbij helpen.

De trainingen leren u omgaan met uw (snelle) gewichtsverlies en het effect dat bewegen en voeding daarop heeft. U sport alleen met de personal trainer of u kunt een vriend of vriendin meenemen. Hoe leuker u het vindt om te bewegen, hoe makkelijker het is om het ook echt vol te houden. U betaalt slechts €10,- voor deze les.

Krachttraining en conditietraining

Krachttraining en conditietraining zijn beide belangrijk in het trainingsprogramma om gewicht te verliezen. De krachttraining zorgt voor opbouw van spieren die meer energievragen van het lichaam. De conditietraining zorgt ervoor dat iemand zich fitter gaat voelen en dagelijkse activiteiten makkelijker kan uitvoeren.

Krachttraining heeft voor iedereen meerdere voordelen. Denk hierbij aan het verbeteren van uw figuur of houding, het versterken van uw spieren of om blessures te voorkomen.

Na de operatie zijn er geen beperkingen voor lopen en fietsen. Na twee weken mag u zwemmen mits de wondjes dicht zijn. Wij raden u aan om pas te beginnen met krachttraining na vier tot zes weken.

Voordat wij gaan starten met specifieke krachttraining, is het verstandig om eerst met een basisprogramma te beginnen. Hierbij wordt gewerkt met een specifieke (kracht)trainingsschema en daarbij is jouw personal trainer de kernfactor en motivator. Klik hier voor voedingsadvies.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan nu kennis met personal training bij GYM1961.

Wie zegt dat u niet lekker kunt eten na uw maagverkleining?

”De kookbijbel na je maagverkleining” is een kookboek met ruim 150 recepten. Met handige weekmenu’s, een voedingswijzer voor een gezonde leefstijl, variatie recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner, boodschappenlijsten, voedingstips van lotgenoten en alles op terug op gewicht te komen.

Bestel de kookbijbel hier